Kennis­making

Op vrijdag 1 juli vond de laatste kennismakingsmiddag plaats voor de toekomstige LeerOndernemers. Zij werden ontvangen in hun eigen lokaal. Dit lokaal is onlangs flink verbouwd en geeft enorm veel mogelijkheden voor het onderwijs wat op de LeerOnderneming gegeven gaat worden. 

De kinderen hebben hun leerkrachten en onderwijsassistent ontmoet. Twee daarvan (Marjet van Noordenne, onderwijsassistent en Maaike Ouwerkerk, leerkracht, projectleider en ib’er) hadden zich in een eerdere bijeenkomst al voorgesteld. De nieuwe gezichten (Ronald Barkmeijer, leerkracht lichamelijke opvoeding) en Inge van Rossum (leerkracht vak Creation) en Carmen ter Boekhorst (leerkracht LeerOnderneming) zijn met de kinderen aan de slag gegaan.

Door middel van diverse bewegingsactiviteiten hebben de kinderen elkaar en de leerkrachten nog beter leren kennen. Hierna zijn ze aan de slag gegaan met rollen papier en tape. De uitdaging die daarbij hoorde was: Kleed het lokaal aan en wees zo creatief mogelijk. Het was heel leuk om te zien dat er direct goed werd samengewerkt.

Aan het einde van de middag mochten alle ouders komen om een kijkje te nemen in het lokaal. Een aantal kinderen gaf aan na deze middag helemaal geen vakantie te willen, en gelijk maandag te willen starten.

Helaas voor hen maar wij gaan eerst 6 weken genieten van de welverdiende vakantie, zodat iedereen weer helemaal is opgeladen voor een geweldig jaar LeerOnderneming!