Rondleiding en kennismaking

Ga je naar groep 7? Wil je op een andere manier leren en met meer succes uit kunnen stromen naar vwo, havo, mavo of vmbo? Dan is een kennismaking bij De LeerOnderneming echt iets voor jou!

In de periode maart, april en mei organiseren wij rondleidingen voor ouders en meeloopdagen voor jou. Tijdens de rondleiding krijgen je ouders meer informatie over De LeerOnderneming en kun jij het ‘leren door doen’ ervaren.

Ook leren door doen? Kom dan persoonlijk kennismaken met De LeerOnderneming Ridderkerk. Bel 0180 486951 of mail naar carmen.te.boekhorst@ozhw.nl

Luister hier naar het verhaal van Esther ten Oever en Joyce den Boef. Enkele van de ouders die u graag meer vertellen over De LeerOnderneming Ridderkerk. Hoor hoe de kinderen zijn gegroeid en in de afgelopen jaren zeer zelfstandig zijn geworden.

Beluister hier stukjes uit een radio-interview met Debby Wernke (oud-directeur van De LeerOnderneming) en de leerlingen Dylan, Nienke, Nicky en Dylan. In het interview vertellen zij over de domeinen, bouwstenen en diverse projecten. Er komen vragen langs als: Waarom heb je gekozen voor De LeerOnderneming? Wat leer je en hoe leer je? en Waarom zou je het andere kinderen aanbevelen? Het is zeker het luisteren waard!