Joep vindt de jagers en verzamelaars leuk

Hallo, ik ben Joep Straver. Ik ben naar De LeerOnderneming gegaan, omdat het mij heel erg leuk leek. Maar toen ging ik op de website van de LeerOnderneming kijken .En ik zei tegen mezelf: “Dit is echt een top school!” Het leuke ervan was dat ze hier koken,en ook dat ze heel erg veel uitjes hebben. Ik zit in leerjaar 1. Het is leuk hier, de juf is aardig en we zijn al heel lang met een leuk onderwerp bezig namelijk de jagers en verzamelaars. We hebben de domeinen Math ,Culture, Communication ,Science en Creation en natuurlijk Care en Choice. We hebben nu met Communication de elevator pitch. En we hebben een chromebook en als we van deze school afgaan is die voor ons zelf. Natuurlijk hebben we ook Engels. Daarom kijken we de BFG oftewel the big friendly giant.