Lindsey houdt van proefjes

Hoi, ik ben Lindsey. Ik ben naar De LeerOnderneming gegaan, omdat ik de manier van leren heel erg leuk vond. En ik wou/wil ook al heel graag leren koken en hier op De LeerOnderneming maken/koken we volgens mij 1x in de week onze eigen pauzehap (dit is het domein Care & Choice).
Met Science vind ik het (heel) leuk om proefjes te doen en te leren. Die 2 dingen deed ik soms ook wel thuis, omdat ik dat heel leuk vind om te doen zoals jullie een paar regels terug al lazen, dus ik ben daar wel erg blij mee😅. Ik ben altijd ook heel nieuwsgierig en wil veel nieuwe dingen leren en ontdekken. Ook vind ik het leuk om samen te werken, want dan leer je sommige kinderen ook beter kennen.
Ik heb heel erg veel zin in de komende jaren op De LeerOnderneming, en ik hoop dat anderen die naar De LeerOnderneming willen of er al op zitten dat ook hebben/vinden.