De kennismakingsdagen

In de periode januari en februari organiseren wij een aantal kennismakingsdagen voor ouders en leerlingen. Tijdens de kennismakingsdagen krijgen ouders meer informatie over De LeerOnderneming en kunnen leerlingen het ‘leren door doen’ ervaren.

Voor wie zijn de kennismakingsdagen?

Voor nieuwsgierige en ondernemende kinderen die komend schooljaar naar groep 7 mogen en ouders die hun kinderen een nieuwe uitdaging en leerbeleving gunnen.

Wanneer zijn de kennismakingsdagen:

Kennismakingsochtend maandag 3 februari van 09.00 tot 11.30 uur

AANMELDEN

maandag 10 februari van 09.00 tot 11.30 uur

AANMELDEN

maandag 17 februari van 09.00 tot 11.30 uur

AANMELDEN

Vervolginformatieavond Woensdag 19 februari van 19.30 tot 21.00 uur

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden voor de vervolginformatieavond (ouders) en/of de kennismakingsochtend (leerlingen) door te klikken op AANMELDEN. Daarnaast kunt u hieronder de informatiebrief downloaden.

Beluister hier stukjes uit een recent radio-interview met Debby Wernke (directeur van De LeerOnderneming) en de leerlingen Dylan (eerste leerjaar), Nienke (tweede leerjaar) , Nicky (derde leerjaar) en Dylan (vierde leerjaar). In het interview vertellen zij over de domeinen, bouwstenen en diverse projecten. Er komen vragen langs als: Waarom heb je gekozen voor De LeerOnderneming? Wat leer je en hoe leer je? en Waarom zou je het andere kinderen aanbevelen? Het is zeker het luisteren waard!