Fee ziet de uitdaging

Hallo ik ben Fee en ik ben naar De LeerOnderneming gegaan, omdat ik de manier van leren heel leuk vind.
Het leukste van De LeerOnderneming vind ik het werken op Chromebooks, omdat ik het leuk vind om met computers te werken. Ook vind ik de bouwstenen leuk en je leert er veel van, omdat je dan het ene al goed kan en het andere nog niet. Daar kan je dan aan werken om het goed te kunnen.
De reflectiebladen vind ik wat minder, maar gelukkig hoef je dat niet zo vaak te doen. Het is ook heel gezellig in de klas en het is een fijne sfeer. We kunnen goed met elkaar omgaan en als er dan iets is, lossen we het gelijk weer op. Eigenlijk zijn alle opdrachten van de kaart wel leuk en er zitten soms hele moeilijke uitdagingen bij, maar het lukt meestal wel om die uit te voeren.
Ik ben heel benieuwd naar volgend jaar en hoe het dan gaat worden met zoveel kinderen, maar ik heb er ook heel veel zin in!