Alara raadt het iedereen aan

De LeerOnderneming is een leuke en een leerzame school.Hier weet ik wie ik ben en hier kan ik zelf beslissingen nemen.Hier kan iedereen zijn wie die wil zijn.
Ik zit in een leuke klas vol met lieve vrienden.Toen ik van mijn oude school vertrok, dacht ik dit wordt leuk maar ook eng.Maar als je er eenmaal bent dan vind je het fantastisch, geloof me maar.Dat is ook bij mij gebeurd.
Hier werken wij niet met boeken maar met chromebooks. En met kaarten waarbij je bijvoorbeeld een zonnestelsel moet maken op je eigen manier. Of moet koken bijvoorbeeld een kookwedstrijd. Wij maken daarbij ook gebruik van bouwstenen.Er zijn verschillende bouwstenen zoals: ik werk samen ,ik weet, ik communiceer enz. Die gebruiken we ook bij de kaarten.
De LeerOnderneming is een aanrader voor iedereen.